Delavnice za otroke v Ljubljani

»ŽIVALSKI SVET«

Delavnice so namenjene otrokom od 5. – 14. leta in trajajo celo leto. Otroke vzpodbujamo k opazovanju narave in njihovih prebivalcev od malih hišnih živali do zveri in morskih sesalcev. Otroci spoznavajo živalski svet od bolj do manj znanih živali, njihovo okolje in navade. Urice popestrimo z risanjem, oblikovanjem živali in njihovega okolja iz različnih materialov, sestavljajo živalski vrt, oblikujejo časopis itd.  Ob zaključku delavnic organiziramo izlet v živalski vrt na Dunaj.

»PRAVLJIČNI SVET«

Pravljični svet je čarobni svet junakov, pravljičnih bitij, ljubezni in srečnega konca. Naj se otroci izgubijo v tem svetu, spoznajo skrivnostna bitja in sami postanejo pravljični junaki. Na zabaven način otroci preko pravljic spoznavajo besedišče in osnove jezika. Čarobne pravljične urice popestrimo še z zvočnimi zapisi, igrami, petjem, ugankami, risanjem, izdelovanjem pravljične knjige, ki jo prejme vsak otrok ob zaključku. »Pravljični svet« je namenjen otrokom od 4. – 11. leta.

Jeziki: slovenščina, angleščina, ruščina, nemščina, španščina, italijanščina

»NAUČIMO SE BRATI, PISATI IN RAČUNATI«

Otroci v zgodnji starosti odkrivajo nove stvari in se vsak dan česa naučijo. Zato so delavnice namenjene otrokom starim 5 – 6 let. Preko različnih iger, domišljije in kreativnega ustvarjanja spoznajo črke, besede in številke. Trud in delo otrok na koncu predstavimo v naši brošuri, ki jo prejme vsak otrok ob zaključku.

»SVET RISANK IN DOMIŠLJIJE«

Otroke popeljemo v čudoviti svet risank, domišljije in kreativnosti. Preko audio zapisov otroci pridobivajo znanje besedišča in sporazumevanja. Zabavne ure popestrimo z dodatnimi igrami, ugankami, risanjem, govornimi dialogi, igrami, oblikovanjem stripov in pravljic. »Svet risank in domišljije« je primeren za otroke od 10. – 13.leta.

Jeziki: slovenščina, angleščina, ruščina, nemščina, španščina, italijanščina

Trajanje programov:  OKTOBER – MAJ

Vpisi:                            KADARKOLI V MESECU

Cena:                            25 € / mesec

http://www.solaengaruka.si/