OMINA POTUJOČA IGRALNICA

V mesecu juliju in avgustu pripravljajo v OMI OMINO POTUJOČO DELAVNICO, za male nadobudneže, ki še ne vedo, kje in kako zanimivo preživeti kakšen dan v poletnih počitnicah.

omina-delavnica1.jpg omina-delavnica2.jpg

Po polžji poti se bomo odpravili z mini OMIbusom, starši pa boste lahko brez vsakih skrbi, kaj počne Vaš malček in sicer dvakrat tedensko (torek in četrtek) od cca. 7 do 16 ure.
Več o potepih in programu si preberite spodaj.
Malico naj otroci prinesejo s sabo, en topli obrok bodo otroci pomagali pripraviti sami na potepu (pečene hrenovke, ribe, specialitete s kmetije…).

Na voljo so dnevne, tedenske (dva potepa), mesečne (sedem potepov) in dvomesečne (14 potepov) polžje vozovnice. Cena posamezne polžje vozovnice vozovnic je 35 Eur. V “vozovnico” je vštet prevoz na različne predhodno izbrane destinacije, topli obrok, spremstvo animatorjev, osnovni material  za izvedbo delavnic, karte in vstopnice, uporabne izdelke in drobna presenečenja…

Na naše zadnje druženje ste prav lepo vabljeni tudi vsi starši udeleženih otrok (pravzaprav ste skoraj nepogrešljivi), saj bo sestavljeno iz razstave izdelkov narejenih v potujoči igralnici in se bo tako kot vsa srečanja dogajalo v naravi z…