Otroški koledar 2009

Na voljo je nov otroški koledar, ki je zaradi živahnih barv in izgleda izjemno privlačen za otroke. Prvi v Sloveniji smo se lotili takega projekta in izdelali zelo atraktiven koledar za otroke, ki vam je sedaj na voljo. Izdelali smo velik stenski ustvarjalen otroški koledar za leto 2009. Je zelo atraktiven, velik in živahnih barv. Vsak mesec pa je na svojem listu.
Koledar ima veliko poučnih vsebin in spodbuja opravljanje vsakodnevnih opravil vašega otroka. Zagotovo bo spremljal vašega otroka skozi celo leto. Bi imeli tak koledar? Spodaj ga naročite. Cena tiskanega koledarja je 11€, vendar lahko do 15. 12. 2008 izkorisitite izjemno priložnost, ko dobite koledar za 10% ceneje. To storite tako, da pri naročilu vpišete geslo za popust, ki se glasi: ZIMA08.
Koledar vsebuje tudi nalepke, ki jih otroci lepijo na pripravljene prostore. Določene nalepke pa so pripravljene za splošne informacije, kot so npr. rojstni dnevi, obiski zobozdravnika, obiski zdravnika, …

Oglejte si ga v PDF obliki, če kliknete tukaj.

Naročite ga lahko tukaj.

Opomba: Prve koledarje bomo poslali 5.12.2008.

Pogosta vprašanja:

Kako velik je koledar? Koledar je širok 30 cm, visok pa 85 cm.

Kako bo dostavljen? Dostava bo v kartonskem valju, ki bo zaščitil koledar pred zunanjimi dejavniki. Če ga poštar ne bo mogel pustiti v predalčniku, ali ne bo nobenega doma, ki bi ga prevzel, potem bo pustil obvestilo in koledar boste prevzeli na pošti.

Ali lahko plačam tudi po povzetju? Priporočamo najcenejšo opcijo dostave, ki znaša 2,27€ za kos, če pa se odločite za plačilo po povzetju, boste za dostavo odšteli nekoliko več, okrog 5€ za en kos. Če boste naročili več kosov, pa nekaj več.

Vas zanima, kdaj je bil poslan vaš koledar? Tukaj je seznam.


Comments are closed.