Risanke

risanke-bomi-tvRisanke so za otroke nepogrešljive, saj nam na enostaven in prijazen način prikažejo življenske situacije, iz katerih se otrok nauči pravilne reakcije. Nekaj risank tudi starše “prilepi” na ekran. Med risanko razložite otroku, kaj se dogaja, kaj je prav in kaj ne. Po končani risanki pa ga vprašajte, kaj se je dogajalo. Skupaj se pogovorita o več scenarijih, primerjajta dogajanje v risanki z dogajanjem v njegovem življenju.

Zavedati pa se moramo, da je starševstvo veliko več, kot le prižgati otroku risanko in ga pustiti samega. Zelo pomembno je tudi, da z otrokom preživite skupne trenutke ob igri in pogovoru. Poskrbite tudi, da bo imel otrok dovolj fizične aktivnosti.

Na voljo je mnogo različnih risank, katera pa je primerna za vašega otroka, pa presodite sami. V nekaterih risankah je veliko prekljinjanja in nasilja. Takih risank ne boste našli na BOMI TV. Risanke na BOMI TV so pregledane in otrokom prijazne.

Za ogled risank ne potrebujete DVD-ja, niti televizije. Dovolj je le klik na spodnjo povezavo – BOMI TV.

logo-tv-bomi2

Risanke na BOMI TV: Risanke o Čarovnica Vini, Risanke Čebelica Maja, Risanke A Je to!, Risanke Ali Gator, Risanke Banananjam, Risanke Bojan, Risanke Bolek in lolek, Risanke C irkus Cik Cak, Risanke Dve figurici, Risanke Gasilec Samo, Risanke Jajo in Pajo, Risanke Jakec in čudežna svetilka, Risanke Kockasti zajček, Risanke kolcamož, Risanke Le Piaf, Risanke Maksi pes Fik, Risanke Moji prijateljici miški, Risanke Nodi, Risanke Palček Smuk, Risanke Pimpa, Risanke Pipi in Melkijad, Risanke Plastelinca, Risanke Smrkci, Risanke Supermedo, Risanke Svizci, Risanke Tofffsy in pojoča travica, Risanke Tomažek iz svetilnika, Risanke Pončo in Toro, Risanke Vili Ga Ga in še ostale slovenske risanke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja