Sejem kulturnih, izobraževalnih in ustvarjalnih vsebin v parku Fužine in/ali gradu Fužine Ljubljana

S sejmom želi Društvo ustvarjalnih otrok BOMI, podružnica Ljubljana vzpodbujati in promovirati ustvarjalnost ter ponuditi prostor izdelovalcem, pridelovalcem, rokodelcem, animatorjem, umetnikom, nadobudnežem in raziskovalcem iz lokalne in širše okolice za soustvarjanje dogodkov za vse generacije. S pestro ponudbo dogodkov želijo javnost seznaniti s ponudniki kakovostnih storitev, izdelkov in pridelkov, ki so sad domačega znanja, veščin in tradicije.

Na sejmu lahko sodelujejo vsi polnoletni izdelovalci unikatnih izdelkov, izdelkov domače in umetnostne obrti, umetniki in oblikovalci, zeliščarji, kmetje, vrtnarji, kuharji, učitelji, animatorji, predavatelji, športniki, pesniki in plesalci, glasbeniki in ostali ustvarjalci.

Vabljeni so tudi zavodi, društva, ustanove in podporniki lokalne in širše skupnosti, ki želijo predstaviti svoje delovanje in storitve ali se kako drugače predstaviti (z delavnicami, izobraževalnimi vsebinami, praktičnimi poizkusi, animacijami…).

Dogodki so namenjeni tudi vsem tistim, ki morda še ne vedo, kako in kje predstaviti svojo dejavnost in ustvarjalnost, promovirati in prodajati svoje izdelke ali pridelke, podajati znanja in izkušnje širši javnosti ter spodbujati h kakovostnemu preživljanju prostega časa.

Posebno pa so vabljeni sodelujoči, ki so pripravljeni predstavljati in predajati praktična znanja, veščine in različne postopke izdelovanja vsem generacijam.

Vabljeni na sejem kulturnih, izobraževalnih in ustvarjalnih vsebin v park Gradu Fužine v organizaciji društva BOMI kot obiskovalec ali udeleženec!

Organizator naproša, da se sodelujoči prijavite vsaj 4 dni pred dogodkom.

Nedelja, 11. oktober – Prijavi se.
Nedelja, 18. oktober – Prijavi se.
Nedelja, 25. oktober – Prijavi se.