Ustvarjalni izdelki

Plakat Abeceda


bomi-plakat-abeceda-stran1Plakat ABECEDA BOMI ni klasičen plakat, ki ga obesiš na steno, potem pa ga več ne opaziš. Plakat je izdelan tako, da omogoča otroku, da ga oblikuje sam in tako nastane unikaten plakat. Otrok si črke bolje zapomni, saj jih sam pobarva in nalepi nalepke. Plakatu je priloženih 60 nalepk, kar naredi delo zabavno in ustvarjalno. Podroben opis si lahko ogledate tukaj.

Plakat je zelo atraktiven, velik in živahnih barv. Zagotovo se ga bodo razveselili vaši otroci ali vnuki. Primeren je tudi za darilo.

Priporočamo plakat z nalepkami, saj jih otroci radi uporabljajo. Tudi učinek bo veliko večji.

Cena plakata z nalepkami je 9,90€ + poštnina.
(Poštnina za en kos = 2,67€)

nakup

Pogosta vprašanja:

Kako velik je plakat? Plakat je širok 65 cm, visok pa 85 cm.
Kako bo dostavljen? Plakat je skupaj z nalepkami zvit v kartonski valj, ki ga ščiti pred zunanjimi dejvniki. Če ga poštar ne bo mogel pustiti v predalčniku, potem vam bo pustil obvestilo in pošljko boste prevzeli na vaši pošti.
Kakšne so možnosti plačila? Po naročilu plakata v roku 24 ur prejmete predračun na vpisan e-mail naslov. Ko bo predračun plačan, vam pošljemo pošiljko.
Kdaj bom dobil plakat? Pošiljka bo odpremljena naslednji delovni dan po prejetju vašega nakazila. Dobava naročila je potem odvisna od ponudnika poštnih storitev (navadno velja pravilo en do dva delovna dneva). Za plačila prejeta v petek po 17. uri, ob sobotah, nedeljah ter med prazniki bodo obravnavana kot prejeta naročila, ki so prejeta v naslednjem delovnem dnevu in bodo odpremljena kot zgoraj opisano za navadne delovne dni.
Ali lahko plačamo po povzetju? Priporočamo najcenejšo opcijo dostave, kot je opisano zgoraj. Na izrecno željo vam lahko pošljemo tudi po povzetju, vendar je poštnina dražja 2x.

Vse dodatne informacije na: bomi@bomi.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja