Kolikšna bo cena za profesionalno pripravo in postrežbo hrane na dogodku?

Catering je že kar lepo število let prisoten v našem prostoru. Za ta izraz nimamo ustrezne besede v slovenskem jeziku, pomeni pa zagotavljanje hrane in pijače za določen dogodek na izbrani lokaciji. Ob zabavah ali svečanih priložnostih, ob praznovanjih ali druženjih kar tako. Skratka, vse več ljudi se ob različnih priložnostih obrne za pomoč na catering.

Cena catering storitev je sprejemljiva za vsak žep. Odvisna je od vrste izbranega menija in od ostalih zahtev, ki jih narekujejo vaše želje in potrebe. Na voljo so različne kombinacije storitev, od zagotavljanja primernega prostora, do raznovrstne ponudbe hrane, pijače in slaščic. Od vaših želja in potreb je odvisno, kaj in koliko vsega potrebnega za uspešno izvedbo dogodka boste zaupali osebju izbranega cateringa. Lahko se odločite samo za pripravo hrane, za vse ostalo poskrbite sami. Ali pa cateringu zaupate hrano in pijačo. S skrbnim načrtovanjem pogostitve, pri katerem vam bo v pomoč tudi osebje izbranega cateringa, si boste zagotovili, da cena catering storitve za vaš dogodek ne bo izdatno odstopala od končne cene.

Catering meni omogoča vpogled v posamezne storitve in vam tako olajša izbiro za načrtovanje prihajajočega dogodka. Različni meniji so sestavljeni tako, da zadovoljijo še tako zahtevne kulinarične okuse vaših gostov. Najsi bodo mesojedci ali pa se prehranjujejo pa drugih načinih prehrane, za vsakega bo poskrbljeno, da bo z dogodka odšel z zadovoljnim želodcem. Vsa pijača se postreže v ustreznih kozarcih – kavica v šalčkah – in ohlajena na primerno temperaturo.

Cenik za catering meni je sestavljen v pomoč strankam, da ne presežejo finančne vsote, ki so jo pripravljeni dati za izbrane catering storitve. Končna cena catering storitve seveda vključuje tudi ves inventar, ki je nujno potreben za uspešno izpeljan catering, da bo strežba strokovna, primerna dogodku in na nivoju, kot se temu reče, pa bo poskrbelo strežno osebje izbranega cateringa.