Folija za rastlinjake

Folija za rastlinjake mora biti take širine, da bo ustrezala konstrukciji rastlinjaka, ki jo želite pokriti. Folija za rastlinjake potrebuje samo mehansko čiščenje umazanije, ki se nakopiči na samem rastlinjaku, drugače pa ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

Folija za rastlinjake ima izredne mehanske lastnosti. Te mehanske sposobnosti so preluknjanje tudi pri nizkih temperaturah, odpornost na pretrganje in elastičnost.

Folija poskrbi, da pridelke in okrasne rastline zavaruje pred točo, močnim soncem in raznimi vrtnimi škodljivci. Folija jim enostavno prepreči vstop. Zgodnji sneg nam lahko uniči vrtnine, če nimamo folije za zaščito. Folija v rastlinjaku je vedno višja od zunanje temperature zraka.

Pri postavitvi folije za rastlinjake morajo biti zelo pazljivi. Paziti je treba predvsem zato, da folija ne bo raztrgana, grdo, poševno položena ali pomečkana. Folija za rastlinjake lahko položite sami. Postavitev in izdelava rastlinjaka bosta z pomočjo strokovnjakov strokovno izvedeni.

Folija za rastlinjake ima zelo visoko transparentnost. Omogoča najzgodnejše in največje pridelke.

PVC lamele lahko uporabimo za razne pregrade, ki se nahajajo v skladiščih, kmetijskih prostorih. PVC lamele lahko uporabimo tudi za zunanje pregrade. Ljudje jih priporočajo za razne nadstreške, ki omogočijo senco ali pa enostavno parkirate avto pod njo. Iz PVC lamel pa lahko tudi izdelamo rolete.

PVC lamele so izdelane iz visoko kvalitetnih plastičnih mas. Predeljena je s pregradnimi stenami lamela. To naredi PVC lamelo odpornejšo in trdnejše na zunanje, vremenske vplive. Njihova izdelava poteka tudi v različnih barvah.

Ljudje se zelo radi odločijo za PVC lamele. Zaščitijo nas pred radovednimi pogledi, saj jih lahko uporabimo za razne pregrade, nadstreške in rolete. Z njimi tudi prihranimo energijo in pridobimo zaščito pred insekti. So zelo cenovno ugodne. Preprosta demontaža in montaža, tudi cena je ugodna. Z doplačilom jo lahko se varnostno nadgradimo. PVC lamele nam nudijo največje udobje upravljanja preko dalinjskega upravljavca,ravno tako je simulirana tudi prisotnost preko časovnega stikala.