Hlevska guma je odlična za vse vrste betonskih rešetk

Hlevska guma je pomembna, saj omogoča boljše počutje živali v hlevu. Odlična je za krave molznice in tudi za mlada teleta. Kupljeno gumo lahko položimo kar sami, saj je njeno nameščanje na nove ali na stare betonske rešetke izredno enostavno in preprosto. Vsaka guma se namešča s pomočjo posebnih gumijastih klinov, ki se brez težav nameščajo v betonske reže rešetk. 
Hlevska guma pa se ne namešča le na rešetke. Uporablja se jo tudi za kravja ležišča. Guma omogoča krava izredno udobno in mehko ležanje in počitek. Krave se tudi v hlevu rade uležejo in si tako privoščijo počitek. Na trdih betonskih tleh pa bodo ležale izredno slabo. Če jim kot lastniki želimo priskrbeti le najboljše življenjske pogoje, bomo njihove bokse zagotovo obložili z gumijastimi podlogami. 
Hlevska guma se običajno namešča tudi na hodnike z vgrajenimi pehali. Na gumijasta tla se kopita živali izredno lepo oprimejo in tako ne padejo, četudi so tla mokra. Dobra gumijasta podloga je izdelana iz naravne in kvalitetne gume, ki ima dolgo življenjsko dobo. 

Folija za rastlinjake po ugodni ceni

Folija za rastlinjake je nujno potrebna, saj se z njo rastlinjak zaščiti. Rastline v rastlinjaku veliko bolje in hitreje rastejo, zato se za nameščanje le-teh odloča tudi vedno več Slovencev. Ker je proizvodnja domače naravne hrane vse bolj pomembna, se vse več kmetov trudi pridelati zadostno količino zelenjave. 
Folija za rastlinjake je za velike pridelovalce sadja in zelenjave nujen pripomoček. Velike količine zelenjave lahko skozi celo leto pridelamo le s pomočjo rastlinjaka. Znotraj rastlinjaka se namreč vzdržuje primerna temperatura in tako se lahko brez težav tudi v zimskem času goji zelenjava, kar brez rastlinjaka ni mogoče. 
Folija za rastlinjake se lahko po ugodni ceni kupi kar na spletu, kjer imajo ogromno cenovno ugodnih in dostopnih izdelkov, ki so nujno potrebni za vse večje kmetije.