Indos viličar je robusten in vzdržljiv delovni stroj

Indos viličar je primeren za vse tiste, ki imajo večje skladišče, v katerega morajo večkrat na dan prenašati izjemno težke tovore, ki jih brez dobre in močne naprave, ne bi zmogli kvalitetno postaviti na njihovo mesto. Ko smo v fazi nakupa novega viličarja, ne vemo katerega naj kupimo. Vsak viličar ima svoje dobre lastnosti in ravno zato je pri prvem nakupu izredno težko vedeti, kateri je najboljši za naše potreben.

Indos viličar je eden izmed tistih, ki se nahajajo v mnogih slovenskih podjetjih. Proizvajalec Indos ima namreč odlične reference in je že ogromno časa prisoten tudi na slovenskemu trgu. Ker ga odlikujejo same dobre lastnosti, so vsi lastniki Indos viličarjev z njihovo uporabo izredno zadovoljni.

Indos viličar ima štiri močna kolesa, ki ga tiho in hitro vozijo po skladišču gor in dol. Ker je težak in robusten se ne bo prevrnil in bo kos tudi izredno velikim kosom, ki jih bomo morali vsak dan prenašati iz tovornjaka v notranjost skladišča. Vse njegove lastnosti so prvovrstne in zato je to prva izbira viličarja v Sloveniji.

Teleskopski viličar lahko naročimo tudi na spletu

Teleskopski viličar je model viličarja, ki je primeren za višje ležeče police ter za vse, ki imajo izredno visoka skladišča, saj jim primanjkuje prostora. Skladišče mora biti v prvi vrsti odlično urejeno, da lahko kasneje delavci brez težav dostopajo do posameznih predelov in nam jih prinašajo na ustrezno mesto.

Teleskopski viličar uporabimo v primeru, ko vemo, da se nekaj nahaja izredno visoko in da do tja ne bomo uspeli dostopati z navadnim viličarjem. Vsakdo, ki ima v lasti veliko skladišče s policami različnih velikosti, zagotovo potrebuje več naprav, ki jih bo vsakodnevno lahko kombiniral in uporabljal po potrebi.

Teleskopski viličar je namreč uporaben le za višje predele, saj se pri nižjih policah bolje izkaže klasičen.