Kje lahko opravite polnjene klime?

Bliža se poletje, ki bo k nam prineslo vroče temperature. V mestih bodo kolone vozil, vsako jutro in vsak popoldan, ko bodo ljudje odhajali z službe proti domu. Pojedli bomo spet veliko sladoleda in spili veliko mrzlih pijač, da bi bili kos poletni vročini. V avtu pa je nekaj najboljšega absolutno klima. Se še spomnite, če je vaša klima dovolj napolnjena? Verjetno ne, zato je najboljša rešitev, da si vzamete malo časa in se odpravite na polnjenje klime, v najbližjo servisno delavnico, kjer klime polnijo.

Polnjenje klime opravljajo na večini servisov. Bi se radi vozili udobno? Torej ne odlašaj, polnjenje klime bo polepšalo veliko poti proti morju ali v hribe. Cena polnjenja ni visoka, vendar vam priporočamo, da se pred obiskom servisa pozanimaš o ceni. Izberite servis, kjer to izvajajo že dlje časa in kjer imajo največ strank. Zelo je pomembno, da se delo opravi strokovno. Če je klimatski mehanizem na nekem delu ne tesni dobro, pa je potrebno najprej to napako odpraviti, šele nato pa se prične polnjenje klime.

Webasto – rešitev za mrzle zimske dni

Imamo pa tudi rešitev za mrzle zimske dni: Webasto grelec. Si predstavljate, da se zbudite v mrzlo zasneženo jutro, obenem pa veste, da ko boste prišli v avto, bo v vašem avtu kar 18 stopinj, imeli boste jasen pogled na cesto. Hladne roke, trepetanje ob mrzlih jutrih, bo samo še preteklost. Pozabite tudi na strganje ledu z oken. Vsak dan se bo pričel sproščeno in ne bo nepotrebnega zamujanja na delo zaradi strganja ledu z oken, prav tako pa boste se vsako jutro zadovoljno usedli v topel avto, ki vas že čaka pripravljen na vožnjo.

Webasto grelec vam bo prihranil veliko časa ter živcev. Pozabite lahko tudi na ogrevanja motorja na mestu, ker Webasto poskrbi tudi za to. Sami pa lahko preko mobilnega telefona upravljate z Webasto grelcem, kjer koli že ste.