By: admin DOM

Letne kuhinje prinesejo nov kuharski navdih

Letne kuhinje so poznane že dolgo. Imeli so jih že pred leti, ker se je vročina od kuhanja širila po celi hiši, klim pa takrat še poznali niso. Tako so ugotovili preprosto rešitev, letna kuhinja. Predvsem jo ljudje najraje uporabljajo poleti in spomladi, ko je zunaj lepo sončno vreme, vendar je v resnici uporabna skozi celo leto. Kuhanje na svežem zraku je nekaj čisto drugega kot kuhanje v kuhinji v hiši. Pred načrtovanjem nove letne kuhinje se odločite, kaj vse si želite, da vsebuje, prav tako pa bodite pozorni na stroške, da vam ne zmanjka denarja, predno bo izdelava kuhinje končana.

Letne kuhinje so sanje vsakega dobrega kuharja. Prav tako so cenovno dostopne. V letni kuhinji po navadi najdemo umivalnik, delovni prostor, manjši hladilnik, kuhalni prostor, žar. Poskrbeti moramo za električno ter vodno napeljavo. Da bo udobje se večje, naj bo vaša nova kuhinja svetla ter dobro osvetljena, prav tako pa postavite zaščito pred soncem ter dežjem.

Žar na oglje je stara klasika, ki še vedno ostaja priljubljena

Žar na oglje v naše prostore prinaša neskončno nepozabnih piknikov. So zelo masivni ter priročni za uporabo. Prav tako pa so cenovno dostopni prav za vsakega. Večino žarov na oglje je izdelano iz kotlovske pločevine. Na voljo so v različnih velikostih.

Žar na oglje je primeren za vse, prav tako za začetnike. Ob pečenju hrane se boste zabavali ter nasmejali s prijatelji, prav tako pa se vonj po hrani ne bo razširil po celi hiši. Na žaru se lahko peče vse vrste mesa, ribe ter zelenjavo. Prepustite se novim okusom ter razvajajte sebe ter svoje najbližje z novim žarom. Prepustite se mamljivim vonjem sveže zapečenega mesa ter še bolj izkoristite lepe sončne dneve, ki so pred nami. Narejeni so z nerjavečega jekla, prav zaradi tega, da ga lahko uporabljamo dolgo časa.