Odstranjevanje dlak z laserjem vam bistveno olajša osebno nego

Ste ena izmed tistih, ki jih neželene dlačice motijo poleti in pozimi? Ali pa ste se morda naveličale tedenskega odstranjevanja dlačic? Potem je odstranjevanje dlak z laserjem za vas zagotovo najboljša rešitev. Laser s svojo energijo doseže mešičke dlačic in jih na ta način uniči, rezultati posamezne terapije pa so kmalu vidni.

Odstranjevanje dlak z laserjem ponujajo različni kozmetični saloni, ki pa niso vsi enako strokovni. Nekateri vam bodo obljubili odstranjevanje dlak s sodobnimi laserji, v resnici pa bodo uporabljali aparate, ki so veliko manj učinkovit. Ker gre pri tem posegu za estetski videz in si ne želite zapletov, vam svetujemo, da izberete za poseg le dermatološko ambulanto z vrhunskimi laserji. Prav tako ni vseeno kdo upravlja s temi laserji. Pomembno je, da ga upravlja strokovno medicinsko osebje.

Za dolgotrajen občutek gladke kože poiščite strokovnjake na tem področju

Za dolgotrajen občutek gladke kože je potrebna velika mera potrpežljivosti. Odstranjevanje dlak z laserjem zahteva več terapij, saj laser deluje le na tiste dlačice, ki so v trenutku terapije v fazi aktivne rasti. Koliko obiskov bo potrebnih za gladkost vaše kože je odvisno od poraščenosti in njene lokacije. Med posameznimi obiski mora običajno miniti od štiri do deset tednov. Celoten postopek je sicer zelo hiter in neboleč. Nekateri poročajo o pekočem občutku na mestu delovanja laserja, kar pa še zdaleč ni primerljivo s puljenjem ali voskanjem.

Odstranjevanje dlak z laserjem je učinkovito le v primeru, če ga opravi strokovno usposobljeno osebje, ki ima znanje in izkušnje z ravnanjem s sodobnimi laserji. Čeprav gre za nezahteven poseg, je potrebno pred njim opraviti prvi pregled in posvet pri zdravniku specialistu. Natančno je potrebno pregledati kožo na predelu poraščenosti, če so kje morebitne kožne lezije in znamenja. Takšno celovito in strokovno storitev vam lahko ponudijo le priznane dermatološke ambulante s strokovno usposobljenim osebjem.

Če se želite tudi vi znebiti trdovratnih dlačic, vam vsekakor priporočamo obisk Dermacentra. Več vam izda klik na tole povezavo.