Poganjalec Cruzzee je eden od najbolj priljubljenih poganjalcev

Kolesarjenje vsekakor ni namenjeno samo odraslim osebam, temveč se še kako zelo priporoča tudi za otroke. Zavedati pa se moramo, da dveletnega otroka ne moremo kar posaditi na kolo in ga naučiti kolesariti. Preden mu kupimo čisto pravo kolo, je potrebno veliko vaje, ki jo otrok najlaže pridobi s pomočjo poganjalca.

Poganjalci, med katerimi lahko izbiramo na sodobnem trgu, se med seboj razlikujejo v marsičem. Ena od bistvenih razlik je tudi vrsta proizvajalca oziroma blagovne znamke. Poganjalec Cruzzee je trenutno eden od najbolj priljubljenih poganjalcev, ki jih lahko privoščite svojemu nadobudnemu malčku.

Poganjalec Cruzzee lahko kupite tudi v priljubljeni ljubljanski trgovini s kolesi, kjer na vas čakajo številni poganjalčki, ki jih odlikuje velika kakovost in tudi dovolj nizke cene. Na istem mestu boste lahko izbirali še med bogato in pestro ponudbo koles za odrasle, prav tako boste navdušeni tudi nad vso ostalo ponudbo oziroma dodatki za vaše kolo.

Kolesarska čelada se vam mora popolnoma prilegati

Po zakonu je točno določeno, kdo bi moral med vožnjo s kolesom na glavi nositi čelado. V resnici pa strokovnjaki menijo, da bi jo morali nositi prav vsi, ki se usedejo na kolo, pa četudi se peljejo le nekaj kilometrov daleč.

Kakovostna kolesarska čelada nas lahko zelo obvaruje pred morebitnim padcem. Mnogi so se na ta način izognili zelo resnim poškodbam. Vsekakor pa kolesarska čelada sama po sebi ni zadostna, da jo boste odnesli povsem brez poškodb.

Zelo pomembno je tudi, da je kolesarska čelada ravno prav velika. Če si boste kupili premajhno ali preveliko, vam v resnici ne bo prav nič koristila, poleg tega pa se boste med vožnjo s kolesom počutili zelo neprijetno in neudobno.

Priporočamo vam, da čelado za kolo poskusite nadeti na glavo kar na mestu nakupa. Prodajalec naj preveri, ali vam velikost popolnoma ustreza. Pred nakupom čelade preverite še njenega proizvajalca.