Rezervni deli kardanske gredi se lahko kupijo  v  podjetju Klasje

Podjetje Klasje je pri nas eden od največjih uvoznikov nadomestnih in rezervnih delov za vse vrste kardanov. 
Rezervni deli kardanske gredi, ki so lahko dobavljivi, so vse vrste zaščitne plastike, krizi vseh dimenzij in kvalitet, cevne in utorne vilice, dvojni zglobi, lamele sklopk,sklopke.. Lahko pa vam režejo nadomestne cevi. Ne glede na to ali so cevi notranje ali zunanje.

Rezervni deli kardanske gredi so ravno tako dobavljivi tudi po spletu in raznih servisih. 

Odmična gred se imenuje tudi odmikalna gred ali gred z omikali. Vzdolžno ali prečno na os gredi se premikajo dročnike ali ročice.
Uporabljajo jo pri krivuljnem gonilu. Naj si bo za krmiljenje ventilov pri motorjih z notranjim zgorevanjem ali pri odmikalnem stikalu. Tam se odmikalo potiska na vzmeten in gibljiv kontakt ob pripadajoč in nepremičen kontakt.
Rezervni deli kardanske gredi so cenovno ugodno in lahko dobavljivi. Vendar ne glede na to je potrebno pomisliti ali se izplača popravilo in nakup rezervnih delov.
Akumulatorji za traktor potrebujejo velik zagonski tok in okrepljeno konstrukcijo proti tresljajem 
Akumulatorji za traktor, ki podaljšujejo življenjsko dobo traktorja in akumulatorja tudi za tri krat, so  Primerni so za traktorje, ki imajo veliko priključkov.
Pozimi nam traktor stoji in takrat ne obratuje. Takrat je potrebno akumulator za traktor občasno polniti. Če ne pride do skrajšanja življenjske dobe. To lahko serviser ali vi naredite na dva načina. Akumulator se priključi na vzdrževalec akumulatorja, ki se avtomatsko vklaplja in izklaplja, glede na napetost akumulatorja. Če v bližini ni električne energije, pa se lahko namesti poceni solarni modul z regulatorjem. Le ta bo vzdrževal akumulator, ko se traktor ne bo uporabljal.
Akumulatorji za traktor morajo biti vedno polno in redno vzdrževani. Kmetovalcu ali delavcu je neprijetno, če traktor preneha delati sredi opravila. Moramo pa prav tako tudi pomisliti na možnost, da nam traktor sploh ne vžge ravno zaradi praznega akumulatorja.