Samohodna kosilnica nam prihrani košnjo trave

Samohodna kosilnica je najelegantnejša kosilnica na trgu, ki sama pokosi našo zelenico. Enostavno in brez težav deluje na vseh naklonih in na vseh površinah. Ima izredno tiho delovanje, tako je zelo prijazna do nas in predvsem do sosedov, ki jih vedno moti delo okrog hiše. Tudi če imamo zapleten vrt, ki ima različne naklone, bo samohodna kosilnica brez težav pokosila našo trato.

Samohodna kosilnica lahko deluje tudi ponoči in tako ne moti naših dnevnih aktivnosti v vrtu. Vsi ki imamo doma otroke vemo, da se otroci v lepih dneh radi igrajo na zelenih travnatih površinah. Kadar kosimo, pa igra ni mogoča. Zato je funkcija nočne košnje izredno dobrodošla.

Samohodna kosilnica bo lahko travo kosila tudi v dežju, saj je ne zmoti noben vremenski pojav. Rezultati samohodne kosilnice so izredni. Natančno obrezana trava predstavlja urejeno okolico. Vsakdo si želi imeti takšno kosilnico, ki bo delo opravila brez vpletenosti človeka.

Nahrbtne kosilnice z ergonomsko oblikovanim nosilom

Nahrbtne kosilnice morajo imeti ergonomsko oblikovano nosilo, saj bomo le tako lahko dolgo kosili in brez težav počistili vsak zanemarjen teren. S posebno gredjo, ki jo lahko dodamo nahrbtni kosilnici, bomo dosegli vse predele, tudi tiste ki so izredno oddaljeni od nas in jih težko dosežemo.

Nahrbtne kosilnice travo in drugo rastje porežejo s pomočjo izredno močne nitke, ki ima neverjetno moč. Ravno zato moramo biti pri uporabi naprave pazljivi, saj nočemo, da bi nas kosilnica poškodovala. Neizkušeni uporabniki lahko doživijo ravno to, da jih kosilnica oplazi takrat, ko niso pozorni.

Nahrbtne kosilnice imajo različne cene. Tiste za domačo uporabo o cenejše od tistih, ki jih vsakodnevno uporabljajo urejevalci okolic ter delavci v parkih. Na internetu imamo predstavljenih veliko različnih modelov nahrbtnih kosilnic. Tako lahko že pred nakupom pregledamo tehnične lastnosti določene kosilnice in natančno vemo kaj bomo kupili, se prede smo v trgovini.