Upravljanje odnosov s strankami s pomočjo pravega programa

Upravljanje odnosov s strankami je pomembno za vsako podjetje, ki želi dolgoročno dobro poslovati. To pomeni, da se podjetje lahko s pomočjo prave programske opreme strankam bolje posveti in koristnejše upravlja z njihovimi naročili ter potrebami. Če želimo biti dobro organizirani moramo imeti dober pregled nad vsemi obstoječimi in tudi nad potencialnimi strankami. Čeprav se veliko manjših podjetij tega ne zaveda, so potencialne stranke ravno tako pomembno, kot obstoječe. 
Upravljanje odnosov s strankami torej pomeni, da imamo na enemu mesti zbrane vse pomembne podatke, ki jih lahko uporabimo, ko želimo preveriti stanje ali poslati kakšno ponudbo. Zaposleni bodo na tak način potrebovali veliko manj časa, ko bodo želeli kontaktirati z določeno stranko, saj bodo imeli vse vedno pri roki. 
Upravljanje odnosov s strankami  temelji na ideji, da lahko s pravim in kakovostnim programom izkoristimo bolje vse prodajne možnosti, ki so nam na voljo. Če bomo vse projekte primerno  vodili in spremljali, si bomo lahko na zelo enostaven in 

je Poslovna inteligenca namenjena pravočasnemu prilagajanju na spremembe

Poslovna inteligenca je pomembna, ker nam omogoča učinkovito zaznavanje vse pomembnih dogodkov, ki jih mora podjetje zaznati in na katere se mora pripraviti. Če je potrebno se le tako podjetje pravočasno prilagodi. Če znamo poslovno inteligenco pravilno in koristno uporabiti, nam bo dolgoročno gledano omogočila vidno izboljšanje želenih rezultatov. 
Poslovna inteligenca zaposlenim v podjetju omogoča, da brez večjih naporov spremeni vse koristne podatke v informacije, ki jih lahko uporabi v lastne namene. Zaposleni vsakega podjetja dnevno prejmejo ogromno pomembnih informacij ki jih morajo znati pravilno procesirati. Le tako lahko ločijo koristne informacije od nekoristnih. 
Poslovna inteligenca je najboljši način za povečanje učinkovitosti in produktivnosti znotraj vseh ekip v podjetju. Omogoča nam namreč hitrejšo analizo podatkov, ki jih potrebujemo za poročanje o trenutnem stanju in o načrtih za prihodnost.